Made in Bali

IMG_2527.PNG

Hallo lieve lezers,

Tja, iedereen kent het wel. Je gaat naar de middelbare school en ( sommige ) vriendinnen van de basisschool daar raak je het contact mee kwijt. Niet zo gek, je verandert in karakter nu eenmaal veel. En daardoor kunnen sommige karakters gaan botsen. Maar ondanks dit probleem kwamen we wel weer in contact met Evy. Een vriendin van de basisschool. Na lang bijgepraat te hebben vertelde dat ze naar Bali op vakantie was geweest. Daar heeft ze onwijs leuke sieraden en tasjes ingekocht. En natuurlijk moeten we dit even kwijt bij jullie.

IMG_2516.JPG

Alle armbandjes gaan tot en met de € 4,50. Niet duur dus. Want je hebt dan wel een originele armband uit Bali. Onze favoriet is overduidelijk de “budha armband”. Die is vrolijk en je krijgt er een spontaan vakantie gevoel van. Vinden wij dan. Maar ook de wat bredere armband met veel kleine kraaltjes ( foto hieronder ) vinden we onwijs gaaf. Die printjes zijn trouwens ook nog helemaal in. Dit zijn niet de enige keuzes, Evy verkoopt namelijk ook wat dunnere armbandjes. Een van de leuke manieren om die armbanden te combineren is bijvoorbeeld meerdere tegelijk te dragen.

Niet alleen arm

IMG_2522.JPG

Evy heeft niet alleen armbanden ingekocht. Ook sleutelhangers, kettingen en… Tasjes. Ja, ja ! Onwijs schattige tasjes met veel kraaltjes. Handig voor bijvoorbeeld makeup in je schooltas of gewoon als etui. Kortom altijd handig. Ze zijn voor € 7,50 te koop. Bij ons op school hebben we er al wat meiden mee gespot ! We hebben er zelf echter nog geen een. We kunnen niet kiezen, haha. Een hele duidelijke foto hebben we niet van de tasjes. Maar om ze kort even te beschrijven, de ene kant is van stof en aan de andere kant zitten kraaltjes vast in een mooi patroon.

Ben je nu nieuwsgierig geworden ?! Of wil je de prijs van het betreffende sieraad nog even zeker weten ?! Dan kun je mailen naar: essite@live.nl of je stuurt even gauw een sms naar: 046834688. Natuurlijk krijg je zo gauw als mogelijk is antwoord terug. We vonden dit stuk extra leuk om te schrijven omdat we natuurlijk Evy ook persoonlijk kennen. Een super vrolijke meid, met een goede smaak op het gebied van sieraden en tassen ( en de rest natuurlijk ! ). Hopelijk houden we nog lang contact en neemt iedereen even een kijkje bij haar sieraden. Het is haar in ieder geval van harte gegund.

IMG_2523.JPG

IMG_2521.JPG

IMG_2517.JPG

Xoxo Romy & Nanda
P.s afgelopen zondag hebben we een interview gehad met de DJ made in june van de wereldwijde hit “you and I”. Het was zo gaaf ! We zijn bezig met er een mooi artikel van te maken.

Plaats een reactie