Golden Rose nagellak

IMG_3382-0.JPG

Hallo lieve lezers,

Net zoals sieraden kan nagellak je outfit maken of kraken. Ook al is het soms echt een rot klus om op te doen. Mooie nagellak ik wel de finishing Touch. Deze post gaat dan ook alleen over nagellak. En niet de minste. Golden Rose nagellak om precies te zijn. De perfecte nagellak om je Kerst outfit mee af te maken !

Als basis hebben we de zwarte Golden Rose nagellak gebruikt die in Nanda’s beautybox zat. Hij heet Matte Satin, maar echt mat is hij niet. Er zit nog wel een lichte glitter in die je ziet als je goed kijkt. Een nieuw potje van Matte Satin kost €4,50. Hij verdeelt de nagellak vrij goed alleen op sommige momenten komt er heel veel tegelijk op het kwastje uit het potje. Dus zorg voor een krant of oud tafelkleed eronder zodat de nagellak niet aan de tafel komt te zitten, dat zou zonde zijn. !

IMG_3381.PNG

IMG_3374.PNG

Het verschil tussen hoe de nagellak eerst was ( rechts ) en na de Topcoat ( links )

Daaroverheen deden we de Golden Rose matte top coat. Dit is nu echt een voorbeeld van een Must-have in je doos met nagellak. Alle kleuren die je kan bedenken kun je mat maken. Hij droogt heel snel, en is dus makkelijk in gebruik. Het kwastje verdeelt uitstekend en er komt precies genoeg uit het potje. Zorg wel dat de basis van je nagellak goed droog is anders wordt het kwastje van de top coat dezelfde kleur als die van je basis. Dit is zonde want in verder gebruik blijft hij dan afgeven. De Matte Topcoat kost €4,25.

Om het geheel helemaal af te maken gebruiken we de Jolly Jewels nagellak van, net zoals de rest, Golden Rose. Wij kozen ervoor om één nagel met deze kleur te lakken. Omdat dit meer voor een chiquere uitstraling zorgde en het is nu eenmaal Kerst. Alleen als je wilt dat je nagels geheel bedekt zijn met deze glitters zorg er dan wel voor dat je meerdere laagjes opsmeert. Wij
Vinden dat effect persoonlijk mooier. Jolly Jewels nagellak kost €3,95 en is verkrijgbaarheid verschillende kleuren glitters.

IMG_3380.PNG

IMG_3379.PNG

Een tijdje gelden hadden we een review over Golden Rose lipgloss geschreven. Die we net zoals deze nagellak hebben van Corine. Corine heeft een eigen schoonheidssalon in Bodegraven. We kwamen haar tegen op een vrouwen beurs in Bodegraven. Daar hebben we even staan praten en dat was heel gezellig ! We zijn een paar dagen later nog even bij haar schoonheidssalon wezen kijken. En ow, daar zou je toch spontaan verliefd op worden. Het was er niet heel groot maar wel ontzettend mooi ingericht. Veel wit met af en toe roze accenten.

IMG_3375.PNG

IMG_3372.PNG

Dus naast dat ze deze super mooie kleuren nagellak, lipgloss en andere beauty producten van Golden Rose verkoopt geeft ze ook schoonheidsbehandelingen en massages. Totaal niet duur ! Een echte aanrader als cadeau met de feestdagen of gewoon om jezelf te verwennen. Ben je nieuwsgierig geworden of heb je vragen ?! Mail gerust even naar Corine: corine_veenstra@hotmail.com. Ze mailt zo snel als mogelijk terug en beantwoordt al je vragen.

Xoxo Romy & Nanda
P.s de foto bovenaan is geëdit door Anneclaire

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s