Essence like a trip to New York

IMG_3252.PNG

Hallo lieve lezers,

De tijd van Sinterklaas zit er jammer genoeg weer op. Hebben jullie het gevierd ? Wij wel hoor. Met familie maar ook met vriendinnen. En dat was echt onwijs gezellig. We gingen dobbelen, en dat ging niet zo best. We waren net iets te fanatiek, hahaha. Uiteindelijk is het allemaal wel goed gekomen en gingen we allemaal met twee leuke cadeautjes naar huis. Waaronder dit super lekkere geurtje van Essence. Dit vroeg natuurlijk om een review. Veel leesplezier !

IMG_3213.JPG

IMG_3222.JPG

Van de vele parfums van Essence zit deze zeker in onze top drie. De verpakking is vrolijk van kleur en ook het flesje ziet er mooi uit. Het is een eau de toilette en blijft dus niet onwijs lang zitten. Maar door het kleine formaat van het flesje neem je hem gemakkelijk mee en kan je, indien nodig en je hem niet meer ruikt, gewoon weer opnieuw opspuiten.

Topnoten : kardemom, elemi, grapefruitschil, cranberry
Hartnoten : roos, datura
Basisnoten : cederhout, wit hout, amber

In het flesje die wij hebben gekregen zit 10 ml. Er is een grotere versie van, maar zelf vonden we dit formaat een stuk handiger voor onderweg. Ook de prijs is hier perfect voor, € 2,99 euro. De grote versie kost € 6,99 euro. De geur is fris en een beetje fruitig. Net als een zonnige dag in New York ( volgens Essence, we zijn d’r zelf nooit geweest ). Kortom het is een geslaagd geurtje !

IMG_3230.JPG

Hebben jullie de andere geurtjes van Essence al geprobeerd ?!

Xoxo Romy & Nanda

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s