Be Creative blush

IMG_4431.JPG

Hallo lieve lezers,
Een goede en mooie blush vinden vinden wij persoonlijk erg lastig. Toen wij in de ici Paris xl liepen en er korting was op de blushers van be Creative hebben we er toch maar een meegenomen. We hopen echt dat hij mooi is en we zijn erg enthousiast om hem te testen!

IMG_4432.JPG

IMG_4433-0.JPG

IMG_4426.JPG

IMG_4490.JPG
Dit is hem dan! Hij zit in een mooie simpele verpakking. De blush hebben wij gekocht in de kleur 003 precious, wat een warme roze kleur is. Op de Swatch was hij erg mooi, maar op onze huid zelf viel hij een beetje tegen. Want juist als je meer blush aanbrengt lijkt de kleur alleen maar lichter te worden op onze wangen. Maar dit kan ook aan de kleur liggen omdat het een nogal lichte blush is. Wel brengt hij erg makkelijk aan en heeft hij een fijne zachte textuur. De blush heeft aardig wat fall-out, maar daar valt wel mee om te gaan.

Be Creative blush €10,99 in 003 precious

IMG_4427.JPG
Helaas is dit weer niet de perfecte blush die wij zoeken, en gaan wij onze zoektocht verder zetten! Zou je wel graag een blush van be Creative willen hebben, kun je hem beter in een andere kleur kopen.

Be Creative blush €10,99 te koop bij ice Paris

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s