Beauty Box ~ Rituals hand lotion

IMG_2985.PNG

Hallo lieve lezers,

Het moment is aangekomen. Onze eerste Beauty Box is aangekomen. En hij is zo mooi ! Er zitten verschillende producten in van verschillende ( bekende ) merken. De eerste die aan de beurt is, is de Rituals hand lotion. De oranje versie. En als we even eerlijk zijn, dit zou niet onze aller eerste keuze zijn vanwege de wat “apartere” geuren combinatie. Maar die vooroordelen hebben we laten varen en hebben hem een nieuwe kans gegeven. Het resultaat was verrassend.

IMG_2986.JPG

Van de Happy Hands hydrating hand lotion is één versie, hier zit 75 ml in. Hij is te gebruiken voor de droge en de gewone huid en zorgt ervoor dat je handen weer een frisse geur en een schone uitstraling krijgen. Rituals staat bekend om zijn lekkere geuren en goede kwaliteit, de oranje versie ( degene op de foto’s ) bevat mandarijn en munt. Een aparte combinatie die echter wel goed op elkaar aansluit en samen een heerlijke geur vormen.

Naast de Happy Hands handlotion heeft Rituals ook verschillende soorten hand balm. Maar wat is nu het verschil ?! De prijs, de hand lotion is namelijk € 8,50 en de hand balm is € 10,00 euro. Verder is hand lotion ontwikkelt om je handen te hydrateren. Dit houdt in dat je de uitdroging van de huid uit de weg gaat. Hand balm is gemaakt om de droge en ruwe huid te verzorgen. Hierdoor voelen de handen weer als nieuw aan.

IMG_2987.JPG

IMG_2988.JPG

IMG_2989.JPG

De crème zelf is van goede kwaliteit. Dit was waarschijnlijk geen grote verrassing want dat zijn we nu eenmaal van Rituals gewend. De prijs is echter wel een nadeel. € 8,50 is vrij duur voor maar 75 ml. Maar ook dit is ( jammer genoeg ) een kenmerk van Rituals. Dit was natuurlijk lang niet het enige product in de Beauty Box. De rest zal later deze week online komen. We hopen dat jullie weer genoten hebben van de review, en hebben jullie nu tips, toevoegingen of willen jullie je ervaringen delen met Rituals ?! Laat het gerust even weten !

Xoxo Romy & Nanda

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s