Beauty Box

IMG_2949.PNG

Hallo lieve lezers,

Het is dan eindelijk zover, we zijn allebei officieel 15 jaar oud. Tijd voor cadeautjes ! En natuurlijk moeten wij als beautybloggers wel wat vragen wat bij onze hobby hoort. Dit jaar is het de beauty box geworden. De eerste is net binnen gekomen en we zijn helemaal gelukkig. Het begint al met een eigen pakketje krijgen daar staat dan heel mooi je naam op en het chique logo op. En na lang met plakband zitten te prutsen is de eerste laag karton ervan af, het eerste wat je dan te zien krijgt is die mooie ( herkenbare ) zwarte doosje.

IMG_2948.PNG

Na ook de zwarte doos open te hebben gekregen en het rode folie open gevouwen te hebben komt er een kaartje tevoorschijn. In het kaartje stond uitgelegd wat er allemaal in de box zit. En jeetje, dat was niet niks. Om maar even volledig te zijn :

Rituals – handlotion
Golden Rose – velvet matte lipstick
Dermalogica – dynamic skin recovery
Greenland – body butter ( wij hadden de kokos versie )
Redken – color extend magnetics shampoo

Er stond uitgelegd hoe duur alles is en waar het voor dient ( in het geval dat niet duidelijk was ). Het beauty box idee is eigenlijk hartstikke simpel. Je kan kiezen uit drie soorten abonnementen. Een drie, zes of twaalf maanden lang abonnement. Wij hebben voor de drie maanden versie gekozen. Dan weet je ongeveer hoe het is en of het bevalt. Alles is te vinden op de beauty box site. Je betaalt het bedrag naar grootte je abonnement maar om je even een idee te geven, één maand lang kost €14,95.

Nu zul je misschien denken, wat is de meerwaarde. Want je geeft geld uit aan make-up die je misschien totaal niet leuk vindt. Maar dat is natuurlijk niet helemaal waar. Wij zelf zijn geneigd onze eigen favoriete merken te blijven kopen. Dus die ene blush van Essence, die andere oogschaduw van Catrice en zo zijn er nog veel meer van die “standaard” merken die we blijven gebruiken omdat we dat nu eenmaal gewend zijn. Door de Beauty box leer je juist nieuwe merken kennen en producten die je zelf niet als eerste zou kiezen. Zo breidt je je smaak en kennis op het gebied van beauty erg uit !

Xoxo Romy & Nanda

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s