Secret music #2~ MKTO

IMG_2865.PNG

Hallo lieve lezers,

Het is tijd voor nummer twee van de secret music reeks. MKTO, ooit van gehoord ?! We kregen een mailtje nadat we in een vorig artikel hadden gevraagd naar toevoegingen voor de onbekendere muziek post. Daarin stond dat we is even naar MKTO moesten kijken. Maar… Euhh… Wie is MKTO ?! Spotify had het antwoordt en algauw kwamen we een hoop liedjes tegen die we wel ooit is op de radio hebben gehoord. Maar wisten wij veel dat die gezongen werden door MKTO. Dus we kwamen tot de conclusie dat MKTO zeker op WeFashionTwins moest komen !

IMG_2869.JPG

Op de foto zie je Malcolm Kelly en Tony Oller, de leden van MKTO. Samen maken ze een mix van hip-hop en pop muziek. In 2012 kwam hun droom uit en kregen ze een platencontract en hun aller eerste single werd gemaakt genaamd “thank you”. Ze hebben elkaar leren kennen op de set van Nickelodeon. Daar speelde ze twee beste vrienden. En niet alleen in de serie konden ze het goed vinden. Jaren later ( nou ja, dat is misschien wat overdreven ) vormen ze het succesvolle duo MKTO. En 6 juni kwam hun debuut album genaamd MKTO ( origineel, haha ) uit.

IMG_2864.PNG

IMG_2863.PNG

Hun bekendste liedje heet “American Dream” en is ruim 4 miljoen keer gedownload op Spotify. En terecht. Hun stijl komt er goed in terug, want een mix van hip-hop en pop muziek is het inderdaad. Stukken rap in het lied zorgen voor een goede afwisseling. Wel vonden we het enige nadeel dat veel liedjes een beetje op elkaar lijken dus je moet wel van hun stijl houden.

Wij houden er in ieder geval wel van. Natuurlijk, niet om de hele dag te luisteren. Maar wel als goede toevoeging in je Spotify lijst. En laten we even eerlijk zijn. Ze zijn ook niet echt een straf om naar te kijken. Maar om ze live te gaan bekijken dat wordt hem voorlopig niet. Ze treden op in het voorprogramma van Demi Lovato’s world tour. Maar op Demi’s planning staat geen Nederland jammer genoeg. Gelukkig bestaat er ook nog Instagram !

Xoxo Romy & Nanda

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s