Miss Sporty~ morning baby! cream blush

IMG_4451.JPG

Hallo lieve lezers,

Een van onze geliefde make-up merken is het merk miss sporty. En die zijn dit najaar met veel nieuwe producten gekomen. In de winkel viel ons de Morning Baby! Cream Blush gelijk op. En hebben wij deze dus meegenomen in de roze kleur.

IMG_4455.JPG
Wat ziet hij er mooi en chique uit! Totaal niet voor een budget make-up merk, maar juist super schattig met het patroontje op de voorkant. Ook is de blush erg compact, en kan hij dus makkelijk mee in je tas. Wij hebben de blush meegenomen in de kleur 001 Pink Flush.

Miss sporty Morning Baby! Cream Blush €2,99

IMG_4503-0.JPG

Wat een mooie kleur is dit! Hij is erg gepigmenteerd, en daarom voorspel ik al dat je maar erg weinig nodig hebt om je een subtiele glow te geven.

IMG_4495.JPG
Voor het mooiste effect stip je een klein beetje aan op je wangen, en verdeel je het daarna met bijvoorbeeld een stippling kwast of gewoon met je vingers. Wat geeft deze blush een mooie glow aan je wangen. Gewoon voor overdag is hij prima, maar voor een feestje kan hij natuurlijk ook.

Wij zijn erg tevreden over deze blush, en ook zijn we erg benieuwd naar de andere producten van miss sporty. Voor dit prijsje heb je een erg mooie blush die goed draagbaar is. Neem dus zeker even een kijkje bij het miss sporty schap.

Miss sporty Morning Baby! Cream Blush €2,99~te koop bij Etos en DA

Xoxo Romy & Nanda

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s