Trendy Makeup #2

IMG_2784.PNG

Hallo lieve lezers,

Tijd voor oogschaduw ! Het leukste gedeelte als je het ons vraagt. We zijn namelijk grote fans van oogschaduw. Ondanks dat we het niet iedere dag dragen is het iedere keer weer een feest om het op te doen. Vooral nude tinten gebruiken we. En laten dat nu net de kleuren zijn die “Trendy Makeup” ons heeft opgestuurd. Vandaag is er te lezen over W7 naked nudes eyeshadow palette bij WeFashionTwins, veel lees en make-up plezier !

IMG_2785.JPG

De W7 naked nudes eyeshadow palette is voor €5,00 euro te koop bij Trendy Makeup, te vinden onder het kopje ogen en dan oogschaduw op bladzijde twee. Van de kleuren zijn we echt hele grote fans. Ze zijn subtiel en opvallend tegelijk. Er zitten vier kleurtjes in het palette, een highliter en drie lichte bruin tinten waar je verschillende Looks mee kan creëeren.

Opzich is het een uitstekend oogschaduw palette, we hebben wel een kleine opmerking waar je rekening mee moet houden als je hem koopt. Als je de oogschaduw verdeelt over je oogleden ontstaat er heel veel “stof” om het zo maar even te noemen. Dit vinden wij een nadeel. De oogschaduw hebben we getest bij Indy, het zusje van Nanda ( ook het model op de foto ). Zo konden we beter zien of hij doet wat hij moet doen en is het resultaat beter te fotograferen. En dit was één van de dingen die ons opviel. Maar dit is dan ook het enige nadeel. De kleuren zijn heel mooi, sprekenden en leveren mooi resultaat. Ook vinden we het doosje een chique uitstraling hebben. Duidelijk dus meer voordelen dan nadelen.

( We hebben foto’s gemaakt van het resultaat van de oogschaduw, maar vanwege de lichtval kregen we dit niet mooi op de foto. Binnenkort zullen we foto’s zetten op ons Instagram account van het gehele effect)

IMG_2787.JPG

Ook deze oogschaduw review is mede dankzij Trendy Makeup hier te Lezen. De volgende keer staat de review over de automatische eyeliner van W7 Online. Hebben jullie trouwens ook al van de winactie gehoord ?! Je kan onwijs mooie producten winnen, en het enige wat je maar hoeft te doen is de Instagram foto te delen en @trendymakeupnl te volgen de rest wijst zichzelf. Dus neem snel een kijkje op ons Instagram account @wefashiontwins.

Xoxo Romy & Nanda

P.s binnenkort komt er een artikel online over wat onbekendere muziek. Dus ken jij nu een artiest of een liedje die zeker niet aan onze top 10 mag ontbreken ?! Laat het even weten.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s