O My Bag

IMG_2680.PNG

Hallo lieve lezers,

Tassen, dat blijft lastig. Vinden jullie niet ?! Vaak gaan ze kapot, of je kan gewoon geen “echt” leuke vinden omdat er zoveel zijn. Altijd wel wat. Totdat je O My Bag hebt ontdekt. Een uniek en verantwoord internationaal merk die mooie tassen verkoopt. Het eerste wat ons aansprak was de naam… Zeg nu zelf ?! Daar wordt je toch gewoon vrolijk van. Maar niet alleen de naam is goed bedacht…

IMG_2683.JPG

O My Bag is een klassiek tassen merk die eerlijke materialen gebruikt. Het beste van het beste leer wordt er gebruikt die het “vintage” gevoel wel behoudt. De makers van O My Bag gebruiken een speciaal soort eco-leer afkomstig van de huiden van Indiaanse koeien. In India worden de tassen dan ook gemaakt. Door vrouwen die bevoegd zijn en trainingen en opleidingen worden aangeboden. Ook worden de vrouwen eerlijk uitbetaalt met het bedrag waar ze recht op hebben ! Kortom een eerlijk, en mooi merk. Natuurlijk, hier betaal je wel wat meer voor. Maar bedenk hierbij wel dat je een goede, stevige tas hebt. Die onwijs mooi is, eerlijk en met de hand is gemaakt.

De tas op de foto boven de tweede alinea heet: Dirty Harry ~ eco Camel van €249,00 euro. ( verkrijgbaar in vier soorten bruin )

Het team hier in Nederland die alles voor O My Bag regelt en ontwerpt bestaat uit 9 mensen. De eigenaresse en hoofd disinger is Paulien. Op de site staat een lijstje met alle teamleden en leuke feitjes. Zoals bijvoorbeeld “guilty pleasures” ! Echt zo leuk om te lezen. De “guilty pleasure” van Paulien is echte goede oude bioscoop popcorn. Zo verteld ze op de site.

IMG_2685.JPG

In 2010 reisde Paulien af naar India om daar fabrikanten te bezoeken. India is een belangrijk land op het gebied van export van leer. Paulien wou een sociale onderneming opzetten die naast winst maken ook mensen zou helpen. En dat doet O My Bag inderdaad. Je kan met je eigen “O My Bag” ongestoord pronken zonder je schuldig te voelen. Vrouwen in India zijn namelijk door jouw koop een stukje beter geworden ! Als dat geen geweldig gevoel is..

IMG_2688.JPG

Dit verhaal maakt O My Bag een stukje specialer dan andere merken. Ze denken veel aan andere mensen en het milieu. Ook kom je de makers persoonlijk te kennen door het uitgebreide verslag op hun site. Wij hebben “not your ordinary bag” tas ( cover foto ) toegestuurd gekregen. En die is zo super handig ! We gebruiken hem nu al standaard als gym tas. Maar ook even snel wat boodschappen halen kan helemaal trendy met deze tas. Niet alleen de tas zat in het naar ons toegestuurde pakketje. Ook een super leuke sleutel hoes van eco-leer die je sleutel net een stukje steviger en een heel stuk mode bewuster maakt. Neem dus gerust een kijkje op hun website of check het Instagram account @omybagamsterdam.

Xoxo Romy & Nanda

Ojaa ! Ze hebben ook een unieke showroom in Amsterdam, Vendelstraat nummer 2.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s