De zoete inval

IMG_2361.PNG

Hallo lieve lezers,

We willen de Summer feelings er nog even inhouden dus af en toe gaan we een ijsje halen. En waar kan dat nu beter dan bij de zoete inval ?! Voor als je ee nog niet van hebt gehoord, de zoete inval is een heerlijke nieuwe ijssalon in Bodegraven. Een heleboel smaken zijn er te vinden. En bij ijs stopt het niet. Ook vele soorten smaken en soorten koffie zijn er te vinden. Echt heerlijk, want we moesten toch nog even proeven voor we het artikel schreven !

IMG_2362.JPG

De zoete inval bevindt zich in Noordstraat nummer 6, 2411 BJ Bodegraven. Maandag tot en met donderdag zijn ze van 10:00 tot en met 21:00 open, vrijdag tot en met zondag zijn ze van 10:00 tot en met 22:00 uur geopend. Voor 1 bolletje ijs betaal je € 1,00 euro. Een prima prijs dus !

IMG_2364.JPG

Zoals eerder dus verteld, zijn we er al regelmatig een ijsje wezen halen en we kunnen eerlijk zeggen… Hij was heerlijk. Het leuke aan de koffie bij de zoete inval is dat je er een mini ijsje bijkrijgt ( zoals op de foto ) ! Voor meer informatie kun je de site of de Facebook bekijken van de zoete inval !

Xoxo Romy & Nanda

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s