Xsentials hand soap

IMG_2316.PNG

Hallo lieve lezers,

Een tijdje geleden liepen we in de stad. We hadden een nieuw shirtje nodig dus we gingen even snel langs een paar winkels. Waaronder ook de Shoeby. En wat we daar toch vonden ! Een super schattig nieuw merk die je doet denken aan Rituals. Verschillende producten voor “body and bad”. Pas wel op, de prijzen zijn schrikbarend. Want zulke lekkere zeep voor zo’n klein prijsje hebben we nog nooit gezien. Xsentials, zo heet het merk waar we jullie iets meer over gaan vertellen.

IMG_2308.JPG

Xsentials is exclusief verkrijgbaar bij Shoeby. Ze verkopen bad en body producten. Denk hierbij dus aan douche gel, eau de toilette en… Hand soap ! Die hebben wij dan ook gekocht. Een echt lekkere hand zeep hadden we tot dat moment nog niet gevonden. Je wast dagelijks je handen dus eentje die lekker ruikt is wel van belang. Vandaar dat we hem gekocht hebben.

Er zijn twee verschillende varianten, de ronze en de oranje. De roze is met almond oil en Indian rose en ruikt daardoor lekker zoet en fris. De oranje versie is met mandarin en mind. Hierdoor is de geur net ietsje sterker. Wij hebben voor de roze gekozen vanwege dus de geur en natuurlijk door het vrolijke kleurtje ! De prijs van de hand gel is € 4,95.

IMG_2317.JPG

Zoals eerder verteld zijn er dus verschillende producten van Xsentials. Eau de toilette verkopen ze voor € 14,95 voor man en voor vrouw. Ook de douche producten zijn een echte aanrader. Foam shower gel en body lotion zijn verkrijgbaar in twee varianten. De refreshing eucalyptus en de almond oil + Indian rose ( dezelfde als de hand zeep dus ). De shower gel en de body lotion zijn beide € 4,95.

De prijzen zullen je waarschijnlijk wel opgevallen zijn. Niet heel duur kunnen we wel vaststellen. Zelf vinden we ze wel ontzettend veel lijken op Rituals. Geen slechte eigenschap natuurlijk want Rituals is een heerlijk merk. Maar het viel ons wel op. Kwa prijzen zijn ze natuurlijk wel het tegenovergestelde. Xsentials is in ieder geval een goede cadeau tip. En wij zijn blij met onze aankoop.

Xoxo Romy & Nanda

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s