Cocos olie momentje

IMG_2169.PNG

Hallo lieve lezers,

Kokos is eigenlijk ons lievelings geurtje op shampoo gebied. Heel veel geurtjes bevatten kokos. De bodyshop heeft er zelfs een hele collectie van. Maar eerlijk is eerlijk, de Bodyshop is nou eenmaal niet goedkoop. Dus wij gingen opzoek naar een goedkoper kokos geurtje die ook nog eens goed is voor je haar. En die is gevonden hoor !

IMG_2160.JPG

Cocos olie shampoo is voor ieder haar type. Zelfs te gebruiken bij dor en droog haar. Het geeft de haren extra souplesse. In de shampoo fles zit 250 milliliter cocos olie. En het hele flesje is te koop voor €2,40 . De ingrediënten zijn in het Engels en zullen jullie waarschijnlijk niets zeggen daarom laten we die weg.

De shampoo is te koop in drogisterij de Hazelaar in Alphen aan den Rijn. Om precies te zijn, Julianastraat 38, 2405 CH. Hier hebben wij hem dan ook gekocht. De Hazelaar is een ontzettend schattige drogisterij vol met bijzondere, handige en originele producten. Denk aan lekkere dropjes of genezende zalfjes. Kortom onwijs veel is er te vinden en deze cocos olie shampoo dus ook !

IMG_2157.JPG

We hopen dat jullie weer een product wijzer zijn. Wij in ieder geval wel ! Als er weer van “dit soort” producten verschijnen delen wij die natuurlijk met jullie. Weet jij zelf nu een bijzonder en lekker ( beauty )product ?! Laat het ons even weten.

Xoxo Romy & Nanda

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s